Services

Slide backgroundSzabadtérFotósorozátokEsküvőkEseményekIdővel minden emlék megszépül,
kiváló fényképekkel viszont még
jobban.
Tevékenységünk négy fő területre irányul: fotózás, fotónyomtatás, weboldal-szerkesztés és monitorok, nyomtatók színkalibrálása.

Fotózás:

Fotózás: esküvők, ünnepségek, események, rendezvények fotózása, riportfotózás, stúdió-, portré-, családi- és gyermekfotózás, portfóliók készítése. Mindent fotózunk, amit csak lehet!
Árainkról: a fotózás ára óránként 29000 forint, vagy külön megegyezés szerint. Ez az ár a fotók utólagos digitális feldolgozását, a képek retusálását is magába foglalja.

Fotónyomtatás:

Fotónyomtatás: a fényképeket Epson 9890 típusú professzionális, nagyméretű fotónyomtató segítségével, kizárólag gyári tintapatronok alkalmazásával nyomtatjuk ki papíron vagy vásznon,.
A kép mérete akár 111,8 cm is lehet. Bővebb információ erről a szolgáltatásról és az árakról itt található.

Weboldalak szerkesztése:

Weboldalak szerkesztése: kizárólag kész weboldalakat kínálunk konkrét tervek alapján. A megrendelőnek csupán a weboldal szövegét és a képanyagát kell biztosítania számunkra. Egy weboldal ára 180000 Ft-tól kezdődik.

Színkalibrálás:

Színkalibrálás: szakembereink megrendelésre teljes színprofilt képesek beállítani a monitorokon és a nyomtatókat is beállítják úgy, hogy a nyomtatott képek, fotók színhűsége tökéletes legyen. Ez a szolgáltatás meglehetősen olcsó, viszont nagyon hasznos, hisz a fotókon a színek olyanok lesznek, mint amilyennek látjuk őket, túlszaturálás és egyéb hibák nélkül.
[facebook_like_button]