Photoshooting

Slide background
Slide backgroundA fotózás, mint művészet elsősorban a kommunikáció művészete.
A fotózás árát az egyszerűség kedvéért leginkább magának a fotózásnak az időtartama határozza meg (pl. egy 1 órás fotózás 39000 forintba, egy 3 órás fotózás pedig 117000 forintba kerül), az ár a képek utólagos digitális feldolgozását is magába foglalja. Az ügyfeleink végeredményben az oldalunkon bemutatott fotósorozatok színvonalának megfelelő, kitűnő minőségű, mesterien megkomponált fényképekkel gazdagodnak.
Minden fotóprojekt megvalósítása, legyen szó esküvőről, ünnepségről, gyerek- vagy családi fotózásról, portfólió-készítésről, előzetes megbeszélést igényel, mely során kiszámítjuk a pontos árat is. Árainkat ilyen szempontból akár megegyezés szerintinek is lehet nevezni. Az előleg összege a végső ár 30%-át jelenti, az előleg befizetése azonban nem kötelező.

Néhány szót a kiegészítő tételek költségeiről. Egy modell fotózás előtti fodrász- és sminkköltsége 10000 Ft-tól, a stúdió-bérlés óránkénti díja a stúdióval szemben támasztott igényeknek megfelelően 5000 Ft-tól kezdődik. Fotósunk csak Budapesten kívül kér a távolságtól függő kiszállási díjat. 40 db A4-es formátumú fénykép ára kinyomtatva, fotóalbummal együtt 18000 Ft.