Hozzászólás

Értékelje képeinket vagy beszélje ki a fotósorozatokat a fórumban (a hozzászólások előzetes moderálás nélkül, a „küldés” gomb megnyomását követően azonnal megjelennek), ahol a fényképek szerzőjével is beszélgethet. Nagyon fontos számunkra az Ön véleménye, minden visszajelzést nagyra értékeljük és előre is hálásak vagyunk Önnek az idejéért!

Megrendelés

Ha fotóink elnyerték a tetszését, és egy fotózás megrendelésén gondolkodik, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunk alján lévő kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, vagy hívja a 0670-36-77-88-7 telefonszámot, ahol lehetősége nyílik megbeszélni az együttműködés részleteit. Szolgáltatásaink tájékoztató jellegű irányárait itt tekintheti meg.

Nonprofit

Minden nonprofit jellegű projekt ötletét örömmel fogadjuk, az egyetlen szempont, ami ilyenkor fontos számunkra az, hogy a tervezet fényképészeti szempontból is érdekes legyen. Írja meg nekünk részletekkel együtt az ötletét, vagy hívja a 0670-36-77-88-7 telefonszámot, és mi örömmel felvesszük Önnel a kapcsolatot és megbeszéljük az együttműködés részleteit!
[facebook_like_button]
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?